Bloemen

MOM CHALLENGE - Een Persoonlijk Verhaal

Ik ben Miriam, moeder van twee prachtige jongens, waarvan de oudste gediagnosticeerd is met autisme. Dit bracht aanzienlijke uitdagingen met zich mee, vooral toen hij worstelde op de middelbare school, wat leidde tot angststoornissen en depressie door pesten en overprikkeling.

Onze zoektocht naar passende hulpverlening was verwarrend en stressvol. We hebben alles gezien, van PGB-aanvragen tot zorgregisseurs. Het vinden van de juiste hulp was cruciaal.

In het gezin moesten we ook een balans vinden tussen de behoeften van beide kinderen. Daarbij kwamen de oordelen en roddels van buitenaf.

Na veel omzwervingen vonden we uiteindelijk de juiste hulp, op basis van wat ons kind echt nodig had. Dit leerde ons dat de klik met hulpverleners van vitaal belang is.

Ik besloot MOM CHALLENGE te starten om anderen te helpen die in een vergelijkbare situatie zitten. Mijn ervaring, opleidingen in kinderpsychologie en kindercoaching, evenals mijn werk in de kinderopvang, zorgen ervoor dat ik anderen kan begeleiden.

Ik ben er om ouders en kind te ondersteunen en hen te helpen het overzicht te behouden in uitdagende tijden.

 

Over mij:

Doordat ik korte lijntjes met onze gemeente heb kan ik makkelijk doorverwijzen naar de juiste personen.

Ook weet ik verschillende jeugdhulporganisaties en coaches snel te vinden.

Dit maakt de zoektocht naar de juiste hulp een stuk makkelijker en is er sneller weer een stukje rust in een toch al moeilijke situatie.

 

Nieuws:

Vanaf 10 juni vrije inloop in buisiness centre Bellstraat 5 a (bovenverdieping ) om kennis te maken met Mom-challenge . Kom gerust vrijblijvend langs

Wil je weten of ik iets voor jullie kan betekenen schroom dan niet en kom vrijblijvend onder t genot van een lekker kopje koffie of thee een praatje maken.